Skip to content

Het aanbod 

 

 

SCHILDERLES

De schilderlessen worden in kleine groepen van maximaal zes volwassenen gegeven. De lessen worden gestructureerd opgebouwd. Tekenen is een essentieel basisonderdeel om je voldoende te kunnen ontwikkelen in de schilderkunst.

De kleine groep maakt het voor Rosanna mogelijk om individuele aandacht centraal te stellen. Het doel van de lessen is om te komen tot een mooi eindresultaat waarbij persoonlijke aandacht en het werken op eigen tempo en eigen niveau centraal staat.

 

De lessen zijn logisch opgebouwd zodat iedereen in staat is om van begin tot eind, stap voor stap, een prachtig kunstwerk neer te zetten. Daarbij zal er respect zijn voor eigen inbreng en niet te vergeten doen we alles met veel plezier in een ontspannen sfeer.

 
 
 
 
 
 
 

Niet iedereen is in staat om wekelijks lessen te volgen en intensief te werken aan het ontwikkelen van de eigen creativiteit. Hierom geeft Rosanna ook schilderworkshopsGewoon voor hen die zelf een leuke kunstzinnige activiteit willen ervaren met andere deelnemers, met een groep vrienden, familie of collega’s. Of gewoon kennis willen maken met de schilderkunst.

 

Deze vier uur durende workshop heeft meestal een thema, echter niet altijd. Denk aan thema’s als;

 

  • Vrij voor eigen invulling per individuele deelnemer
  • Moeder en dochter dag
  • Hoe voelt het om moeder te worden
  • Het mooiste bericht aan…
  • Mijn diepste herinnering
  • Wie ziet mij, hoe ziet men mij en hoe zie ik mezelf

Indien je als groep van maximaal acht personen een workshop boekt kan je ook een centraal thema inbrengen waar we aan zullen werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROFESSIONELE BEGELEIDING

De begeleiding bij welk thema dan ook tijdens de themagerichte workshops is Rosanna wel toe te vertrouwen met haar achtergrond als psycho-sociaaltherapeut. Het werk waar ze zo van heeft gehouden brengt ze nu samen met kunst in deze workshops.

 

Maar ook individueel is het nog steeds mogelijk om van haar persoonlijke psychosociale begeleiding te krijgen. Nu geeft Rosanna geen lange therapie trajecten meer zoals voorheen, echter ze helpt wel nog mensen die in hun leven stagneren met de kunst als een behulpzame tool.