Lichaam en geest in balans…

Samenwerking

Rosanne Rodermans werkt samen met een team van experts:

 


Gea Kruimink

Gea Kruimink

Jaren geleden zat Gea op de rug van haar geliefde pony en droomde er altijd al van om ooit een beroep te hebben waarin zij met mensen en paarden kon werken.

 

Lees verder

 

 

 

 


Marloes Vleeshouwer

Marloes Vleeschouwer is al bijna haar hele leven een liefhebber van paarden. Het begon met het rijden en verzorgen van de paarden maar de laatste jaren is zij zich meer gaan ontwikkelen in de kennis van het natuurlijk gedrag van paarden. Daarnaast heeft zij zich met haar studie psychologie verdiept in het menselijk gedrag en is sinds 2007 werkzaam als psychologe. Zij begeleidt mensen met veel voorkomende psychische klachten zoals depressie, angst en burnout terug naar herstel. Recent heeft zij deze twee werelden samengebracht door zich op te leiden als Equine Assisted Coach level 1. Zij is er van overtuigd dat wanneer mensen samenwerken met een paard zij zich meer bewust worden van zichzelf en hun gedrag en uiteindelijk zo meer in balans kunnen komen.

Lees verder

 


Sabine Mul

Sabine wil haar kennis en ervaringen met (teams van) mensen en dieren (paarden) inzetten om reflectie op eigen gedrag mogelijk te maken en daarmee samenwerking in teams of het individueel functioneren te optimaliseren.

 

Lees verder

 

 

 


Blanca Wennekes

 

Blanca, in 1978 geboren en getogen Delftse en momenteel woonachtig in Amsterdam, is opgegroeid met een moeder die veel aan yoga deed en is zelf in 2005 voor het eerst begonnen met het volgen van yogalessen.

 

Lees verder

 

 

 

 


Maarten Heinsius

Na ruim 20 jaar bij Erik Louw, een van de gerespecteerde pioniers van aikido in Nederland, getraind te hebben, geeft Maarten Heinsius nu les in zijn eigen aikido school in het Homeruskwartier in Almere-Poort.

 

Lees verder

 

 

 

 


rosehillpark_button_psychosocialetherapie

rosehillpark_button_yoga

rosehillpark_paardencoaching