Lichaam en geest in balans…

Maarten Heinsius

Na ruim 20 jaar bij Erik Louw, een van de gerespecteerde pioniers van aikido in Nederland, getraind te hebben, geeft Maarten Heinsius nu les in zijn eigen aikido school in het Homeruskwartier in Almere-Poort.

 

Naast aikidoka en door NOC*NSF gecertificeerd docent aikido, is Maarten in zijn dagelijks leven chiropractor: “In mijn lessen wil ik deze twee werelden met elkaar verbinden, om te laten zien dat krijgskunst en gezondheid heel goed samen gaan.”

 

Aikido is een Japanse krijgskunst met als uitgangspunt dat beide partijen gezond van een conflict kunnen weglopen. Technieken bestaan uit ronde, Judo-achtige worpen en klemmen waar geen spierkracht aan te pas komt. Ook is er veel aandacht voor zelfbehoud, door bijvoorbeeld het trainen van rol- en valtechnieken welke tevens de motoriek verbeteren. Aikido kan aan elk niveau, van beginner tot gevorderde, worden aangepast. “Dit maakt Aikido zeer geschikt voor jong en oud, man en vrouw,” aldus Maarten Heinsius. Je hoeft dus geen actieve sporter te zijn om mee te kunnen doen aan Aikido!

 

Doe mee aan onze workshop op 22 mei 2016 om een goede indruk te krijgen van deze prachtige krijgskunst. Wil je nu al meer informaite over Aikido lessen kijk dan op: www.aikidojopoort.nl of neem contact op via info@aikidojopoort.nl of +31 6 449 549 49

rosehillpark_button_psychosocialetherapie

rosehillpark_button_yoga

rosehillpark_paardencoaching